La firma

La firma

El Bufet Gambús va ser fundat el 1981 pel lletrat Xavier Gambús i Picart, procedent de l’Administració pública, que havia representat davant els tribunals i de la qual va sol·licitar excedència per passar a l’exercici del dret privat. El bufet ha crescut i s’ha consolidat en l’especialització del dret del treball, al mateix temps que ha incorporat altres professionals i ha obtingut renom com un dels bufets d’advocats de prestigi a Barcelona.

El despatx ha ampliat la clientela amb particulars i empreses nacionals i internacionals, i destaca especialment en la negociació col·lectiva i la reestructuració d’empreses en crisi, així com en la relació laboral especial d’alts càrrecs. El camp d’actuació del bufet s’estén a altres disciplines jurídiques (civil, família, mercantil, fiscal), i actualment ofereix una assessoria integral en què els clients troben resposta a les seves necessitats amb la celeritat i  la eficàcia d’un equip d’advocats professionals.

La nostra política és de proximitat i confiança amb els clients, ja que els oferim un tracte personalitzat i directe amb el professional encarregat de defensar els seus interessos d’una manera qualificada, constant i eficaç.

Estem sotmesos a una formació contínua i proporcionem als clients informació periòdica sobre les diferents novetats legislatives, sobretot d’aquelles que els poden ser útils en el seu cas específic.

Quan és necessari, disposem de col·laboradors especialistes, tant d’altres disciplines com de la jurídica, als quals acudim per oferir un millor servei, coordinat per nosaltres, adequat a cada moment a les necessitats dels nostres clients.

FILOSOFIA

MISSIÓ

El Bufet Gambus ajuda els seus clients a defensar els seus interessos i a poder dur a terme, amb seguretat jurídica, diferents negocis mitjançant un assessorament legal de qualitat, per maximitzar l’èxit en cada cas.

Per complir aquesta missió:

  • Disposem d’un excel•lent equip de professionals altament qualificats i amb una vasta experiència.
  • El servei prestat es basa en la responsabilitat i ofereix disponibilitat.

VISIÓ

El nostre objectiu és consolidar-nos i continuar mantenint l’alt grau d’exigència professional assolit, adequant-nos a les noves circumstàncies legislatives, socials i tecnològiques que afecten el dia a dia dels nostres clients.