Atenció al client: 932 18 94 00   -   Mail: info@bufetgambus.com

Equip d’advocats

La filosofia de treball del nostre equip d’advocats implica la informació continuada i constant al client sobre l’evolució de l’afer encomanat, cosa que us permetrà estar-ne sempre al dia, saber en quina fase es troba el vostre procés i participar amb els vostres sugeriments en la seva adaptació a l’objectiu final.

Xavier Gambus i Picart

Fundador del bufet, va obtenir matrícula d’honor en Dret del Treball a la Universitat de Barcelona. Ha treballat com a advocat en l’Administració pública, a l’Institut Nacional de la Seguretat Social, d’on va passar al camp privat, amb el seu propi bufet professional. Ha compaginat l’exercici de l’advocacia amb la docència, i és autor del llibre Los derechos del empresario (octubre del 1985).

S’ha especialitzat en la negociació col·lectiva laboral; així, ha participat en la negociació de convenis col·lectius de tots els àmbits territorials i, també, ha dirigit jurídicament l’encaix de grans empreses nacionals i multinacionals en les exigències generades per les diferents crisis econòmiques, amb un tracte fluid amb l’Administració i els sindicats.

Actualment, el bufet s’ha consolidat i s’ha expandit amb la col·laboració d’altres professionals, i ha estès el seu camp d’actuació a tots els àmbits jurídics d’interès empresarial.

Jordi G. Gracia Campo

Llicenciat en Dret per la Universitat Abat Oliva i per la Universitat de Barcelona, és advocat en exercici i col·legiat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des de l’any 1984 (número de col·legiat 13.304). Durant el període del 1977 al 1983 va prestar serveis al cos tècnic de la Seguretat Social, a la Direcció Provincial de Barcelona de l’Institut Nacional de la Seguretat Social. Des del 1984 fins avui, exerceix com a advocat especialista en dret laboral. Des del 1986 i també fins avui, compagina l’exercici de la professió d’advocat amb la de professor de la Universitat a Distància de Madrid (UDIMA) i del Centre d’Estudis Financers de Barcelona.

Com a docent, ha impartit els màsters i cursos següents: Màster en direcció de recursos humans, Màster en assessoria jurídica laboral, Màster en direcció i administració d’empreses i Màster en prevenció de riscos laborals, i Curs superior en Seguretat Social i dret laboral, Curs monogràfic d’acomiadaments, Curs d’actualització i perfeccionament laboral, i actualització en novetats normatives i jurisprudencials, Curs monogràfic sobre negociació col·lectiva i Curs de pràctica societària.

STAFF ADMINISTRATIU-CONTABLE

MONICA BOTAS

Secretària administrativa i especialitzada en comptabilitat. Curs de grau mitjà en Administració i finances.

LUZNEYLA POLO

Encarregada de comerç exterior i relacions internacionals. Llicenciatura en Econòmiques per la Universitat de Múrcia, i màster en Comerç exterior i relacions internacionals per la Universitat de Barcelona.