Atenció al client: 932 18 94 00   -   Mail: info@bufetgambus.com

Servei de consultes online Bufet Gambus Advocats

El nostre bufet d’advocats és ubicat a un emplaçament céntric de la ciutat de Barcelona.

No obstant aixó desde el despats d’advocats Bufet Gambús li oferim el servei de consulta on line. Per mitjà d’aquest servei de consulta a l’advocat on-line podrà, desde qualsevol lloc del territori nacional, realitzar consultes de forma fácil i comode. Totes les seves consultes en aquest servei de consultar l’advocat on-line, li serán resoltes pel seu advocat expert, amb la possibilitat anexar documents mitjançant el formulari de consulta, si són necessaris.

El preu de la consulta li incluirá un assesorament bàsic però real de les accions a empendre, terminis, posibilitats d’exit o/i fracas i les conseqüències jurídiques i econòmiques de les mateixes.

CONDICIONS:

En cas de realitzar una consulta presencial al nostre despatx de Barcelona, se li descomptará l’import abonat per la consulta on line. En el supòsit de que ens faci encàrrec profesional del seu assumpte, no li cobrarem la primera visita i de la minuta final es descomptará l’import abonat per la consulta on line.

La resposta de la consulta es fara en un termini de 48 hores ( laborables) mitjançant el correu electrónic que sigui designat per l’usuari en el seu formulari de consulta. Si la consulta te una complexitat especial, l’usuari rebrá un correu en el que se li assenyalará un nou termini de resposta que mai será superior a 4 dies.

En cas de que no se li resolgui la consulta en el termini de 48 hores de dilluns a divendres o en el termini assenyalat per el cas de consulta de complexitat especial, es retornara al client l’import lliurat.

El preu de la consulta online es de 30 euros (IVA inclos). El pagament es fará mitjançant una forma de pagament segura : Paypal o per transferencia bancaria.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]